Boomschijf.nl
Amstelveen
Informatie bezoekadres: klik hier
tel.: (0297) 582 994
email: info@boomschijf.nl
whatsapp: klik hier

U bent hier op het juiste adres voor de aanschaf van een grote verscheidenheid aan boomstam producten. Wij zijn ALLEEN OP AFSPRAAK aanwezig dus maak een afspraak bij voorkeur per Whatsapp.06-24395234> of per mail : klik hier!

Terug naar hoofdpagina


Boerderij Kerkzicht Dit is de boerderij van Tarzan zijn vriendin. Samen met haar proberen wij een plaats te scheppen waar mensen in een goeie harmonie met de dieren en buitenruimte kunnen zijn.

Treehugs HET forum voor boomverzorgend Nederland

Bomen Toppen Moet Stoppen Hier een engelse brochure waarom het "toppen" van bomen slecht is voor zowel boom als boom eigenaar.

Boombastik De Site met daarop mooie en bijzonder bomen die bomenliefhebbers er zelf op kunnen plaatsen.

De Bomen Stichting komt op voor de belangen van de vele mooie (monumentale) bomen die ons land rijk is.

Kring Praktiserend Boomverzorgers is onze vakgroep. Zij organiseren voor haar leden studiedagen, evenementen en een vakblad.

Wilde Weelde is een vakgroep voor bedrijven met een ecologische insteek.

www.boom-kcb.nl is een zeer gespecialiseerde bedrijf met wie Tarzan veel samenwerkt. Inventarisaties, boomonderzoek, boom informatiesystemen. Tarzan boomverzorging levert deze producten i.s.m. dit bedrijf "op Maat".

PKS Boomverzorging Onze zeer gewaardeerde collega in het zuiden van nederland.

De dood van de bomendokter. Dit is een stuk uit de Intermediar van een aantal jaren geleden. Ik heb het bewaard en nu op internet gezet omdat het stuk op duidelijke wijze weergeeft wat het verschil is tussen de boomchirurg en de boomverzorger. Ook worden er met dit stuk een hoop misvattingen ontkracht over hoe men een boom dient te verzorgen!

Tarzan sponsort:
de twee beste zeilboten (in de cadetklasse) van Nederland zoeken sponsors om met de Wereldkampioenschappen in Sydney mee te kunnen doen. Doet u ook mee?Terug naar hoofdpagina