Boomschijf.nl
Amstelveen
Informatie bezoekadres: klik hier
Whatsapp: klik hier
Telegram: klik hier
Email: info@boomschijf.nl


Wij zijn ALLEEN OP AFSPRAAK aanwezig dus maak een afspraak per Whatsapp.06-24395234. Vermeld wat u ongeveer zoekt (incl. maten en aantallen)

Terug naar hoofdpagina


HoutdraaiBlanks grote maten

   
 • Hout voor Houtdraaibank Hout Draai Blank


 • Hout voor Houtdraaibank Hout Draai Blank :
  Wij kunnen u afhankelijk van voorraad leveren diverse stukken hout, stammen en takken voor het maken van Blanks van nederlandse bomen zoals: Kersen, walnoot, iepen, eiken, beuken, accasia robinia, gouden regen, Taxus, moerbei, essen, esdoorn, appel , peer, pruim, meidoorn, moerbei etc., en naaldhout zoals spar, den, cypres en conifeer, al dan niet met slaap, knoesten en bijzondere vormen. Perfect voor houtsnijwerk of de draaibank U mag zelf uitzoeken wat u mooi vind prijzen voor al de soorten is hetzelfde.
  Prijzen per Kilogram:
  tot 1 kg 19 euro per kg
  2 tot 3 kg 10 euro per kg
  4 tot 5 kg 8 euro per kg
  6 tot 10 kg 6 euro per kg
  11 tot 20 kg 4 euro per kg
  21 tot 50 kg 3 euro per kg
  51kg of meer 2 euro per kg
  U mag uw hout zelf komen uitzoeken. Wij hebben alle diktes tot stammen van wel een meter dik. Wij kunnen het voor u zagen.
  Ik ken de mensen van Tarzan al jaaaaaren. Echte vak mensen die altijd een positieve sfeer met zich meenemen. Toen de eigenaar hoorde over mijn nieuwe hobby nodigde hij mij uit om wat hout te bekijken.
  Hij begreep precies wat ik zocht. Deze acacia had precies de goede kleur voor de onderkant van de hoed van een kastanje boleet.
  Voor de hoed was het gouden regen hout een schot in de 🌹 roos Hij is nog niet af.ik ga de hoed nog een beetje bijwerken daardoor veranderen de lijnen van de jaar ringen en dat is precies de bedoeling. Tip behandel laburnum met respect goede afzuiging of stof masker is aan te bevelen. De natte bast is erg giftig het hout iets minder ik heb vochtig geschuurd,als je dat doet goed je handen wassen.
  Bij Tarzan hebben ze altijd wel leuke kleinere takken waar je een hele grote puinhoop mee kunt maken. Mijn 10 minuten objectjes.


  Foto's en objecten gemaakt door: Jeroen happycolor  Terug naar hoofdpagina