Boomschijf.nl
Amstelveen
Informatie bezoekadres: klik hier
Whatsapp: klik hier
Telegram: klik hier
Email: info@boomschijf.nl

Ivm. onze grote verbouwing is de houtverkoop tot de zomer ; GESLOTEN!!!!!!:
(ons boom verzorgings bedrijf gaat wel gewoon door) U leest het op deze plek (Boomschijf.nl) als we weer open gaan. .

Terug naar hoofdpagina


Contact, Adres, Betaling

   
 • Langs komen: (auto aub. boven parkeren!):
 • Verzenden & bezorgen


 • Langs komen: (auto aub. boven parkeren!)::

  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Dichtstbijzijnde pin 7 kilometer hier vandaan! neem dus voldoende contanten mee.
  Afhalen of het bekijken van de producten kan uitsluitend op afspraak of wanneer er hier bovenaan op deze website staat dat wij op dat moment zijn geopend.
  -Afspraak kunt u het beste per Whatsapp; klik hier of TELEGRAM: 06-24395234 maken
  - E-mail; info@boomschijf.nl
  of
  - Bellen; WIJ ZIJN TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR
  Ik reserveer voor elke klant 1 uur de tijd om u te helpen met uitzoeken en u te informeren over de producten,
  - kijk ook altijd even voordat u wegrijd bovenaan deze webpagina hier plaats ik een bericht mocht ik er onverwacht niet zijn.


  AUTO aub BOVEN PARKEREN!:


  Na het maken van een afspraak of als wij open zijn kunt u komen naar het volgende adres:
  Boerderij Kerkzicht, Ringdijk Boven Polder 23, 1188WC Nes aan de Amstel (Gem. Amstelveen)
  auto navigatie heeft vaak moeite met ons adres. Voer dus in: Kerklaan Nes aan de Amstel. Bent u daar rijd dan tot het einde van de Kerklaan daar vind u het witte hek.
  U kunt in het dorp parkeren of binnen het witte hek aan de linker zijde op de puinverharding (niet op het asfalt) . Dus niet met de auto tot beneden naar boerderij rijden aub.
  Het grote hek gaat open door het een aantal seconden indrukken van de zwarte knop aan de voorzijde van de rechterpaal en sluit automatisch.
  Wanneer u naar de achterzijde van de stolpboerderij loopt! zult u daar meestal iemand aantreffen. Anders kunt u op het geluid af gaan van machines of even zoeken.

  Volgt u aub de parkeer aanwijzingen van dit bord op!>>>>>>>>>>>>>>>

  Wij brengen altijd graag uw aankopen naar uw auto! waarbij wij de verantwoording dragen voor schade tijdens de rit naar uw auto, maar geen verantwoording nemen voor onze hulp bij het inladen IN uw auto of aanhanger!


  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Er is geen pin bij ons in de buurt dus neem voldoende contanten mee.

  Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Het is dus handig wanneer u zelf uw stam wilt uitzoeken om laarzen of stevige schoenen aan te trekken.
  Voor de producten, houtopslag en werkplaats zijn wij te gast bij Zorgboerderij Kerkzicht. Gelieve rekening te houden met de mensen en dieren die op deze zorgboerderij aanwezig zijn.
  Er lopen hier naast de cliƫnten o.a. 3 lieve maar overenthousiaste honden rond. Houd daar rekening mee. Zijn uw kinderen hier niet aan gewend dan kan het beter zijn om ze niet mee te nemen het erf op.


  Verzenden & bezorgen:
  Wij hebben de voorkeur dat u zelf uw producten komt uitzoeken en afhalen. Wij hebben een grote keuze en omdat het een natuurproduct betreft is er geen enkele boomschijf of plank gelijk.

  voor afhalen zie hierboven.

  Wanneer u toch wenst dat uw producten worden bezorgd gaat meestal met een koeriersbedrijf. Voor producten tot 25 kg gaat meestal met GLS. De kosten hiervan bedraagt tussen de 15 en 25 euro. Grotere hoeveelheden tot 1000kg wat op een pallet past gaat met DHL. De kosten hiervan bedraagt 80 euro.

  Wanneer het om grote hoeveelheden gaat of dicht in de buurt kunnen wij met onze eigen vrachtwagen tot 3500kg en 10m3 bezorgen. Kosten zijn afhankelijk van reis en lostijd. Wij rekenen 49,50 euro Exclusief 21% btw. Per uur. Afgerond op kwartieren.


  Terug naar hoofdpagina