Boomschijf.nl
Amstelveen
Informatie bezoekadres: klik hier
tel.: (0297) 582 994
email: info@boomschijf.nl
whatsapp: klik hier

WIJ ZIJN; Zaterdag 19 sept. OPEN!!!
dan bent u welkom voor houtverkoop van 09:00 tot 16:00 op het volgende adres: klik hier!
overige dagen alleen op afspraak! (kijk voor u wegrijd nog even op deze plek als ik onverhoopt weg moet plaats ik hier een bericht!) het is wel verstandig even te appen voor een tijd dan hoeft u niet te wachten.

Terug naar hoofdpagina


Contact, Adres, Betaling

   
 • Langs komen:
 • Verzenden & bezorgen


 • Langs komen::

  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Dichtstbijzijnde pin 7 kilometer hier vandaan! neem dus voldoende contanten mee.
  Afhalen of het bekijken van de producten kan uitsluitend op afspraak of wanneer er hier bovenaan op deze website staat dat wij op dat moment zijn geopend.
  -Afspraak kunt u het beste per Whatsapp; klik hier maken
  - E-mail; info@boomschijf.nl
  of
  - Bellen; 0297-582994 (weinig bereikbaar dus liever mail of app)
  - kijk ook altijd even voordat u wegrijd bovenaan deze webpagina hier plaats ik een bericht mocht ik er onverwacht niet zijn.


  Na het maken van een afspraak of als wij open zijn kunt u komen naar het volgende adres:
  Boerderij Kerkzicht, Ringdijk Boven Polder 23, 1188WC Nes aan de Amstel (Gem. Amstelveen)
  LET OP! Autonavigatie: voer in uw navigatie in:
  Kerklaan 13, 1189WE, Amstelveen, ons eigen adres ligt namelijk aan een voetpad!
  In het dorp Nes a/d Amstel gaat u rechts af de kerklaan op. Volg deze laan tot aan het witte hek.
  U kunt in het dorp parkeren of binnen ons hek aan de linker zijde. Dus niet met de auto tot beneden naar boerderij rijden aub. Volg aanwijzingen bord!
  Het grote hek gaat open door het een aantal seconden indrukken van de zwarte knop aan de voorzijde van de rechterpaal en sluit automatisch.
  Wanneer u naar de achterzijde van de stolpboerderij loopt! zult u daar meestal iemand aantreffen. Anders kunt u op het geluid af gaan van machines of even zoeken.
  Wij brengen altijd graag uw aankopen naar uw auto! waarbij wij de verantwoording dragen voor schade tijdens de rit naar uw auto, maar geen verantwoording nemen voor onze hulp bij het inladen IN uw auto of aanhanger!


  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Er is geen pin bij ons in de buurt dus neem voldoende contanten mee.

  Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Het is dus handig wanneer u zelf uw stam wilt uitzoeken om laarzen of stevige schoenen aan te trekken.
  Parkeren
  De boerderij


  Verzenden & bezorgen:
  Wij hebben de voorkeur dat u zelf uw producten komt uitzoeken en afhalen. Wij hebben een grote keuze en omdat het een natuurproduct betreft is er geen enkele boomschijf of plank gelijk.

  voor afhalen zie hierboven.

  Wanneer u toch wenst dat uw producten worden bezorgd gaat meestal met een koeriersbedrijf. Voor producten tot 25 kg gaat meestal met GLS. De kosten hiervan bedraagt tussen de 15 en 25 euro. Grotere hoeveelheden tot 1000kg wat op een pallet past gaat met DHL. De kosten hiervan bedraagt 80 euro.

  Wanneer het om grote hoeveelheden gaat of dicht in de buurt kunnen wij met onze eigen vrachtwagen tot 3500kg en 10m3 bezorgen. Kosten zijn afhankelijk van reis en lostijd. Wij rekenen 49,50 euro Exclusief 21% btw. Per uur. Afgerond op kwartieren.


  Terug naar hoofdpagina