Boomschijf.nl
Amstelveen
Informatie bezoekadres: klik hier
tel.: (0297) 582 994
email: info@boomschijf.nl
whatsapp: klik hier

WIJ ZIJN; Zaterdag 25 Januari OPEN!!!

dan bent u welkom voor houtverkoop van 09:00 tot 17:00 op het volgende adres: klik hier!
overige dagen alleen op afspraak! (kijk voor u wegrijd nog even op deze plek als ik onverhoopt weg moet plaats ik hier een bericht!)

Terug naar hoofdpagina


Contact, Adres, Betaling

   
 • Langs komen:
 • Verzenden & bezorgen
 • Het scheuren en werken van houtproducten


 • Langs komen::
  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Er is geen pin bij ons in de buurt dus neem voldoende contanten mee.
  Afhalen of het bekijken van de producten kan uitsluitend op afspraak of wanneer er hier bovenaan op deze website staat dat wij op dat moment zijn geopend.
  -Afspraak kunt u het beste per Whatsapp; klik hier maken
  - E-mail; info@boomschijf.nl
  of
  - Bellen; 0297-582994 (weinig bereikbaar dus liever mail of app)
  - kijk ook altijd even voordat u wegrijd bovenaan deze webpagina hier plaats ik een bericht mocht ik er onverwacht niet zijn.


  Na het maken van een afspraak of als wij open zijn kunt u komen naar het volgende adres:
  Boerderij Kerkzicht, Ringdijk Boven Polder 23, 1188WC Nes aan de Amstel (Gem. Amstelveen)
  LET OP! Autonavigatie: voer in uw navigatie in:
  Kerklaan 13, 1189WE, Amstelveen, ons eigen adres ligt namelijk aan een voetpad!
  In het dorp Nes a/d Amstel gaat u rechts af de kerklaan op. Volg deze laan tot aan het witte hek.
  U kunt in het dorp parkeren of binnen ons hek aan de linker zijde. Dus niet met de auto het erf op rijden a.u.b.!
  Het grote hek gaat open door het een aantal seconden indrukken van de zwarte knop aan de voorzijde van de rechterpaal en sluit automatisch. Wanneer u naar de achterzijde van de stolpboerderij (rechts beneden aan de dijk) gaat zult u daar meestal iemand aantreffen. Anders kunt u even bellen op 0297-582994.
  Wij helpen u altijd graag met het naar uw auto brengen en evt inladen van uw aankopen


  Afrekenen; Dit kan uitsluitend CONTANT dus geen pin en geen bankoverschrijvingen. Er is geen pin bij ons in de buurt dus neem voldoende contanten mee.

  Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Het is dus handig wanneer u zelf uw stam wilt uitzoeken om laarzen of stevige schoenen aan te trekken.


  Verzenden & bezorgen:
  Wij hebben de voorkeur dat u zelf uw producten komt uitzoeken en afhalen. Wij hebben een grote keuze en omdat het een natuurproduct betreft is er geen enkele boomschijf of plank gelijk.

  voor afhalen zie hierboven.

  Wanneer u toch wenst dat uw producten worden bezorgd gaat meestal met een koeriersbedrijf. Voor producten tot 25 kg gaat meestal met GLS. De kosten hiervan bedraagt tussen de 15 en 25 euro. Grotere hoeveelheden tot 1000kg wat op een pallet past gaat met DHL. De kosten hiervan bedraagt 80 euro.

  Wanneer het om grote hoeveelheden gaat of dicht in de buurt kunnen wij met onze eigen vrachtwagen tot 3500kg en 10m3 bezorgen. Kosten zijn afhankelijk van reis en lostijd. Wij rekenen 49,50 euro Exclusief 21% btw. Per uur. Afgerond op kwartieren.


  Het scheuren en werken van houtproducten:
  Wij verkopen een natuurproduct. Vaak zitten er nog natuurlijke boom-sappen in het hout. Het kan voorkomen dat het hout gaat werken na aankoop dit kan kromtrekken of scheurvorming veroorzaken. Ook kan het zijn wanneer men het hout te weinig ventileert er schimmelvorming optreed. Het is in principe mogelijk om bij ons aangekochte producten te komen ruilen. Als de stam nu droog is scheurt de stam niet verder. Kops hout scheurt doordat de buitenste ring een grotere ring dan de binnenste. bij droging krimpt elke cel van het hout een beetje. doordat de omtrek buiten veel groter is dan binnen is de hoeveelheid lengte afname aan de buitenste ring veel groter dan binnenin. Daardoor ontstaat er dus spanning in het hout en zal er meestal een scheur ontstaan. om de spanning kwijt te raken. Is de scheur er eenmaal en het hout droog dan scheurt het niet verder.


  Terug naar hoofdpagina